Top 5 kraamcadeaus

Denk je aan wat de beste kraamcadeaus voor een baby zijn om te krijgen? Of het nou de baby van iemand in je familie is of misschien de baby van een goede vriend, het maakt niet uit een baby is een baby? Er zijn zoveel kraamcadeaus die je kan geven. Maar zijn ze ook de beste? Zouden ze gewaardeerd worden? Als je daar twijfels over hebt dan ben je hier op het juiste adres. In dit artikel vind je de top 5 kraamcadeaus, inclusief een beschrijving en waar je het kan kopen. Denk hierbij aan diverse soorten speelgoed die je bij de speelgoedwinkel kan kopen, maar ook divers textiel die je bv bij Koeka kan aanschaffen.

Loopstoel

Als je het hebt over het geschenk dat altijd een glimlach op het gezicht van de baby en dat van de ouders tovert, dan is dit een geschenk dat je moet krijgen, omdat het de perfecte illusie van een wandelende baby geeft. Het stelt je baby in staat om de kunst van het lopen te leren. In feite is het zeer gunstig voor de groei van de baby, omdat het helpt bij het handhaven van een goede houding die nodig is voor de groei van de baby. Bij het beslissen of dit een perfect cadeau voor de baby is, moet er gekeken worden naar de leeftijd. Een loopstoel is alleen te gebruiken voor kinderen vanaf 7 a 8 maanden.

Rammelaars

Een rammelaar is er in verschillende looks, vormen en ontwerpen, maar uiteindelijk vervullen ze dezelfde functie. Een rammelaar moet geluiden creëren die de baby grappig of rustgevend zou vinden. Dit speelgoed is meestal veilig en gemakkelijk te gebruiken door baby’s. 

Educatief speelgoed

Omdat elke ouder wil dat hun kindje altijd gelukkig is en glimlacht, zou het ook een pluspunt zijn als ze ook leren. Educatief speelgoed wordt meestal geleverd met veilige schroef gedekte batterijen, plastic coating en lichtgewicht maakt het geschenk een perfect cadeau voor een groeiende baby, omdat het het visuele vermogen van de baby verbetert, hun mentale redenering in ontwikkeling is en het de baby ook in staat stelt om te leren. Cartoons, spelletjes en leermaterialen zoals het leren van de alfabetten en cijfers zijn vooraf geïnstalleerd. Eventueel extra materiaal kan door de ouders worden geïnstalleerd. 

Knuffeldier/pop

Ieder kind wordt blij een knuffeldier / pop, het geven daarvan aan de baby is een geweldig idee, omdat het bekend staat als een van de beste vriendjes van baby’s van de afgelopen tijd. Dit komt omdat het hen een geruststellend gevoel van veiligheid geeft. Het kiezen van wat voor soort hangt af van de seksualiteit van de baby, maar ook aan de normen en waarden van de ouders. Meestal krijgen de jongens knuffels zoals beren, pinguïns en honden etc. Terwijl meisjes juist poppen, paarden, unicorns en poesjes krijgen etc. Dit is het veiligste item dat je een baby cadeau kunt doen. 

Babytextiel

Babytextiel is niet alleen de kleding maar al het textiel wat je nodig hebt voor een kleintje is inbegrepen. Dit wordt meestal niet gezien als een cadeau en komt waarschijnlijk niet in je op als een van de beste cadeaus die je een baby kunt geven. Maar, spoiler alert! Dit maakt juist deel uit van de top vijf cadeaus waar je aan moet denken bij het winkelen voor een kraamcadeau. Textiel kan een ouder nooit genoeg hebben en de textiel met de babyvriendelijke afbeeldingen brengt alleen maar vreugde. Wanneer je babytextiel hoort denk dan bij kleding aan rompertjes, jumpsuits, een huispak, maar ook een badjas valt daaronder. Bij de overige textiel denk dan aan hydrofieldoeken, sokken, een voetenzak voor in de kinderwagen, maar ook een boxkleed voor in de box tijdens het spelen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *